Oprește executarea silită!

Solicită acum o consultație și află care sunt pașii pentru a anula executarea.
Oprește executarea silită!
Solicită acum o consultație și află care sunt pașii pentru a anula executarea.
Completează formularul pentru a primi o consultație juridică
Sunt avocat specializat in executare silita.
Am oferit asistenta si reprezentare juridica mai multor banci si institutii financiare non bancare, fiind implicata activ in sute de dosare.

+40 755 967 016
[email protected]

Executare silita

Sunt avocat specializat În executare silitĂ.
Am oferit asistență și reprezentare juridică mai multor bănci și instituții financiare non bancare, fiind implicată activ în sute de dosare.

De asemenea, am prestat servicii în calitate de avocat intern în cadrul unei mari instituții financiare non-bancare pentru o perioadă îndelungată, timp în care am gestionat și reprezentat instituția în toate dosarele având ca obiect contestații la executare.

Acum, sunt aici, în beneficiul dvs. pentru:
  • A vă oferi consultanță juridică ce implică și analiza dosarului de executare silită
  • A vă comunica onest în ce măsură este oportun să formulăm o contestație la executare
  • A vă oferi o modalitate de plată a onorariului adaptată la fiecare client în parte (plata în mai multe rate, plata ulterior formulării contestației etc.)
  • A formula contestația la executare și a vă reprezenta în fața instanței de judecată
Anual în România sunt executate silit milioane de persoane
Din păcate, foarte puține persoane apelează la serviciile unui avocat specializat în executare silită și, deși, sunt puse în executare creanțe prescrise, executările sunt ilegale sau abuzive, ajung să plătească întreaga suma solicitată de către creditori.
Va rugam să luați în considerare faptul că termenul pentru formularea unei contestații la executare este de 15 zile.
Pasivitatea, precum și formularea unei contestații la executare silită de către o persoană fără cunoștințe juridice și experiență în contestarea executărilor silite poate determina pierderea bunurilor dumneavoastră mobile si imobile.

Un alt aspect important de menționat este că, în cazul în care contestația la executare este admisă (avem câștig de cauză) toate cheltuielile efectuate cu formularea contestației inclusiv onorariu de avocat, vă vor fi restituite.

Experiență

Prin experiența acumulată în cadrul unor societăți de top de avocatură din România, am dobândit abilitățile practice și aptitudinile necesare pentru a vă oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

Îmi doresc să mă asigur că primiți o abordare individuală, un angajament personal și cea mai înaltă calitate și, din aceste considerente, mă angajez într-un număr limitat de cazuri.

Sunt un avocat pasionat de soluționarea litigiilor, având o experiență bogată în litigii bancare, civile, administrative și de dreptul muncii, dobândită în cadrul unei lungi colaborări cu societăți de avocatură specializate în soluționarea litigiilor.

Totodată, am și experiență în consultanță juridică, fiind avocat intern pentru una din cele mai mari instituții financiare non-bancare pentru o perioadă îndelungată.
Executare silită?
Iată ce trebuie să știi:
Termenul pentru formularea unei contestatii la executare este de 15 zile. Iată ce poți face.
Vezi lista cu toate cheltuielile inițiale pentru contestarea executării silite
Sunt unele sume la care creditorii nu pot pretinde. Află care sunt acestea.
Oprește executarea silită!
Completează formularul de mai jos și află cum pot să te ajut
Made on
Tilda