Obține sfatul avocatului!

Solicită acum o consultație și găsește soluții la probleme juridice
Sunt aici pentru a obține soluții la problemele tale juridice.
Scrie-mi detaliile situatiei tale si te voi contacta in cel mai scurt timp.
Completează formularul pentru a primi o consultație juridică

Am o experiență vastă dobândită în cadrul unor societăți de top de avocatură.

Infiintarea cabinetului Mariana Remis a venit din dorinta de a oferi servicii juridice de calitate pentru persoanele care nu isi permit preturile societatilor mari de avocatura.

+40 755 967 016
[email protected]

Experiență

Prin experiența acumulată în cadrul unor societăți de top de avocatură din România, am dobândit abilitățile practice și aptitudinile necesare pentru a vă oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

Îmi doresc să mă asigur că primiți o abordare individuală, un angajament personal și cea mai înaltă calitate și, din aceste considerente, mă angajez într-un număr limitat de cazuri.

Sunt un avocat pasionat de soluționarea litigiilor, având o experiență bogată în litigii bancare, civile, administrative și de dreptul muncii, dobândită în cadrul unei lungi colaborări cu societăți de avocatură specializate în soluționarea litigiilor.

Totodată, am și experiență în consultanță juridică, fiind avocat intern pentru una din cele mai mari instituții financiare non-bancare pentru o perioadă îndelungată.
Pentru a veni în ajutorul dvs, modalitatea de plată a onorariului de avocat este adaptată la fiecare client în parte
Onorariu de avocat poate fi achitat în mai multe rate și putem stabili doar un onorariu de succes.

Tot în beneficiul dvs., redactez articole explicând prevederile legale pe înțelesul tuturor, pe mai multe rețele de socializare, dar și pe blogul acestui site.
Oprește executarea silită!
Completează formularul de mai jos și află cum pot să te ajut
Made on
Tilda